Lär dig mer om internet och datorer i

Mjölby- kostnadsfritt!

Till oss IT-guider i Mjölby kan du komma för att få hjälp med att komma igång med dator, surfplatta och mobil på kostnadsfria internetkaféer. Internetbanken, Facebook, skapa mejladress, säkerhet. Vi introducerar dig gärna till det mesta i den digitala världen.

Välkommen till oss – oavsett vad du behöver hjälp med!

IT-guider i Mjölby med dator och smartphones
Tipsa vännerna
ladda ner affisch

Alla är vinnare

IT-guide är en satsning för att öka den digitala delaktigheten men också ett integrationsprojekt. Vi IT-guider är kunniga ungdomar med många olika bakgrunder. Gemensamt för oss alla är att vi gillar att hjälpa till och är bra på IT. Vi vill bli bättre på att prata svenska och är nyfikna på att lära oss mer om Sverige.

Möten mellan generationer

80% av våra besökare är seniorer och det tycker vi är jätteroligt! De flesta seniorer är nyfikna, men många behöver lite hjälp för att komma igång. Och det är det vi är bäst på. Vår inställning är att ingen är för gammal för att lära sig. Du är varmt välkommen oavsett om du är 25, 67 eller 99!

Vi hittar nya smarta lösningar anpassade just för dig

I samarbete med Mjölby kommun och Länsstyrelsen Östergötland

IT-guide i Mjölby drivs av den ideella föreningen Enter Sweden tillsammans med Länsstyrelsen Östergötland och Mjölby kommun. Vi håller till på biblioteket. IT-guiderna går till vardags i skolan. Mjölby kommun är både digital delaktighet och integration prioriterade områden. Därför kan vi erbjuda kostnadsfria internetkaféer för alla besökare.

Kontakta IT-guide i Mjölby

Har du frågor? Kontakta oss på info@it-guide.se

Teamledare Morteza Akbari

Morteza.akbari@it-guide.se

 

Mjolby@it-guide.se