Lär dig mer om internet och datorer i Linköping – kostnadsfritt!

Till oss IT-guider i Linköping kan du komma för att få hjälp med att komma igång med dator, surfplatta och mobil på kostnadsfria internetkaféer. Internetbanken, facebook, skapa mailadress, säkerhet. Vi introducerar dig gärna till det mesta i den digitala världen.

Välkommen till oss – oavsett vad du behöver hjälp med!

Ladda ner affisch
Tipsa vännerna

Alla är vinnare

IT-guide är en satsning för att öka den digitala delaktigheten men också ett integrationsprojekt. Vi IT-guider är kunniga ungdomar med många olika bakgrunder. Gemensamt för oss alla är att vi gillar att hjälpa till och är bra på IT. Vi vill bli bättre på att prata svenska och är nyfikna på att lära oss mer om Linköping, Östergötland och Sverige.

Möten mellan generationer

89% av våra besökare är seniorer och det tycker vi är jätteroligt! De flesta seniorer är nyfikna, men många behöver lite hjälp för att komma igång. Och det är det vi är bäst på. Vår inställning är att ingen är för gammal för att lära sig. Du är varmt välkommen oavsett om du är 25, 67 eller 99!

IT-guide tillsammans med en senior på Nickkällan i Karlskoga
Logotyp Linköping kommun logga

I samarbete med Linköping Kommun

IT-guide i Linköping drivs av den ideella föreningen Enter Sweden tillsammans med Linköpings kommun. Vi håller till på biblioteket. IT-guiderna går till vardags i skolan. För Linköping kommun är både digital delaktighet och integration prioriterade områden. Därför kan vi erbjuda kostnadsfria internetkaféer för alla besökare.

Kontakta IT-guide i Linköping

Har du frågor? Kontakta oss på

Teamledare Linköping

Bismillah Zahedi

Linkoping@it-guide.se