http://villbli.it-guide.se/

Just nu söker ungdomar till uppdrag som feriepraktikanter i Örebro

IT-Guide är en satsning som ger ungdomar möjlighet att lära ut internet och datakunskap till seniorer på Internetkafé. År 2010 startade vi verksamheten i Örebro och vi samarbetar med kommunen för att ge nyanlända ungdomar chans att få erfarenhet av arbetslivet i Sverige. 

Vad innebär uppdraget?

Du ingår ett team och kommer jobba på träffpunkter för seniorer och på bibliotek. Våra besökare kommer för att lära sig olika e-tjänster t.ex. internetbanken, köpa biljetter och e-tjänster. De har också frågor om telefoner, surfplattor och datorer.

Vad vi erbjuder dig?

Vi erbjuder ett intressant och lärorikt uppdrag, där du får möjlighet att utveckla dig själv, lära dig mer om att arbeta i team och det svenska samhället. Vi kan också ge möjlighet till nya uppdrag. Du kommer också få 4-dagars utbildning som introduktion innan du börjar uppdraget som IT-Guide. 

Din profil

Det är viktigt att du tycker om att möta nya människor, kunna ta egna initiativ, är kreativ och har förmågan att lära ut. Du har goda kunskaper om internet. Du är mellan 16-19 år studerar eller har studerat på Språkintroduktionsprogrammet. Du ska uppfylla kraven att få feriepraktik.

Tiden för uppdraget är de tre sista veckorna innan skolstart.

Välkommen med din ansökan![/fusion_text]

Ansök här

Följ oss på sociala medier

 

>> Facebook

>> Instagram