Boka oss som föreläsare

Våra ungdomar kan komma långt med sin vilja att nå sina drömmar och göra skillnad. Flera av våra IT-Guider är inspirerande exempel på en lyckad integration. Men framförallt är de unga drivna människor!
Vi kommer gärna och föreläser för att berätta om hur vi framgångsrikt byggt upp IT-Guide tillsammans med våra ungdomar. Vad är hemligheten bakom framgångsreceptet? En bidragande orsak är att vi lockar fram drivkrafter som finns hos många ungdomarna. De får ökat mod och energi att ta steg framåt, samtidigt som de får pröva nytt. Här är förslag på några team vi kan föreläsa inom:

Digital delaktighet
Drivkrafter
Kulturkrockar
Ledarskap
Motivation
Mångfald
Socialt entreprenörskap
Social innovation

Här är en presentation av några av våra ledare inom IT-Guide som berättar som sina erfarenheter: 

”På promenad med Jwana från Syrien”

Kriget tog hennes drömmar ifrån henne och hon måste hitta tillbaks till sin motivation. I filmen berättar hon att hon blev motiverad att satsa på sina studier genom att vara med IT-Guide. Hon träffade seniorer, fick kompisar och klarade av olika utmaningar i livet.

”På promenad med Mohammad Naser från Syrien”

En promenad med Mohammad Naser som berättar om utmaningar som ensamkommande och vad det betyder att han fick jobb som IT-Guide. Genom att lära sig språket hittade han vägen framåt för att komma närmare sitt drömyrke.

”På promenad med Morteza Akbari”

I sin film berättar Morteza Akbari från Afghanistan hur han fick klara klara av mycket på egen hand i Sverige, men trots det kunde växa genom alla utmaningar. Men hos IT-Guide började resan på riktigt! Det man gör måste man tror på att det kan leda till något, oavsett var man kommer ifrån.

Kontaktuppgifter

Vill du att vi ska kommer till din skola, till ditt företag, förening eller organisation?
Under åren har vi föreläst på konferenser runt om i Europa och i Sverige. Några av våra uppdragsgivare har varit Internetfonden, länsbibliotek, MUCF Myndigheten för Ungdoms och Civilsamhällsfrågor, Impact HUB, kommuner, regioner, myndigheter, Reach for Change, All Digital.

För mer info eller bokning ta kontakt med Gunilla Lundberg, 076-249 58 01, kontakt@it-guide.se

Vi ses hos Er!

Du kan också skicka formuläret nedan, så återkommer vi inom kort!

  Ditt namn *

  Din E-post *

  Ditt telefonnummer *

  Organisation *

  Ditt meddelande *

  *obligatoriskt

  Hur vill du bli kontaktad?

  Via telefonVia E-post