Lär dig mer om internet och datorer i Vänersborg – kostnadsfritt!

Till oss IT-guider i Vänersborg kan du komma för att få hjälp med att komma igång med dator, surfplatta och mobil på kostnadsfria internetkaféer. Internetbanken, facebook, skapa mailadress, säkerhet. Vi introducerar dig gärna till det mesta i den digitala världen.

Välkommen till oss – oavsett vad du behöver hjälp med!

Tipsa vännerna
Ladda ner affisch
Ladda ner Tema affisch

Här finns vi i Vänersborg 

Alla är vinnare

IT-guide är en satsning för att öka den digitala delaktigheten men också ett integrationsprojekt. Vi IT-guider är kunniga ungdomar med många olika bakgrunder. Gemensamt för oss alla är att vi gillar att hjälpa till och är bra på IT. Vi vill bli bättre på att prata svenska och är nyfikna på att lära oss mer om Vänersborg och Sverige.

Möten mellan generationer

80% av våra besökare är seniorer och det tycker vi är jätteroligt! De flesta seniorer är nyfikna, men många behöver lite hjälp för att komma igång. Och det är det vi är bäst på. Vår inställning är att ingen är för gammal för att lära sig. Du är varmt välkommen oavsett om du är 25, 67 eller 99!

I samarbete med Vänersborg kommun och Länsstyrelsen Västra Götalands län

IT-guide i Vänersborg drivs av den ideella föreningen Enter Sweden tillsammans med Vänersborgs Kommun. Vi håller till på tre bibliotek i Vänersborg kommun. IT-guiderna går till vardags på gymnasiet och språkintroduktionsprogram i Gislaved. För Vänersborg Kommun är både digital delaktighet och integration prioriterade områden. Tack vare bidrag från Länsstyrelsen västra Götalands län kan vi erbjuda kostnadsfria internetkaféer för alla besökare.

Kontakta IT-guide i Vänersborg

Har du frågor? Kontakta oss på 010-1994533

Teamledare Vänersborg

Nabil Afshar

0731094822

vanersborg@it-guide.se