Lär dig mer om internet och datorer i Trollhättan – kostnadsfritt!

Till oss IT-guider i Trollhättan kan du komma för att få hjälp med att komma igång med dator, surfplatta och mobil på kostnadsfria internetkaféer. Internetbanken, facebook, skapa mailadress, säkerhet. Vi introducerar dig gärna till det mesta i den digitala världen.

Välkommen till oss – oavsett vad du behöver hjälp med!

Tipsa vännerna
LADDA NER AFFISCH
LADDA NER TEMAAFFISCH

Här finns vi i Trollhättan

Trollhättan it-guider

Alla är vinnare

IT-guide är en satsning för att öka den digitala delaktigheten men också ett integrationsprojekt. Vi IT-guider är kunniga ungdomar med många olika bakgrunder. Gemensamt för oss alla är att vi gillar att hjälpa till och är bra på IT. Vi vill bli bättre på att prata svenska och är nyfikna på att lära oss mer om Trollhättan, Västra Götalands län och Sverige.

Eslöv It-guide med besökaren

Möten mellan generationer

80% av våra besökare är seniorer och det tycker vi är jätteroligt! De flesta seniorer är nyfikna, men många behöver lite hjälp för att komma igång. Och det är det vi är bäst på. Vår inställning är att ingen är för gammal för att lära sig. Du är varmt välkommen oavsett om du är 25, 67 eller 99!

Click edit button to change this code.

I samarbete med Trollhättan Kommun och Länsstyrelsen Västra Götalands län

IT-guide i Trollhättan drivs av den ideella föreningen Enter Sweden tillsammans med Trollhättans kommun. Vi håller till på biblioteket. IT-guiderna går till vardags i skolan. För Trollhättan kommun är både digital delaktighet och integration prioriterade områden. Därför kan vi erbjuda kostnadsfria internetkaféer för alla besökare.

Kontakta IT-guide i Trollhättan

Har du frågor? Kontakta oss på 010-1994533

Bismillah

Teamledare i Trollhättan

Trollhattan@it-guide.se