Vi har tillfälligt stängt Internetkafé, men vi erbjuder bokade besök på Trygghetsbostäder i Örebro. Vi har även telefonsupport och det går bra att ringa till oss för att få svar på frågor.

Support våren 2021 på fredagar kl 13-16 för seniorer i Örebro. Ring 0768-640 408 eller 0768-640 414

Lär dig mer om internet och datorer i Örebro – kostnadsfritt!

Till oss IT-guider i Örebro kan du komma för att få hjälp med att komma igång med dator, surfplatta och mobil på kostnadsfria internetkaféer. Internetbanken, Facebook, skapa mailadress, säkerhet. Vi introducerar dig gärna till det mesta i den digitala världen.

Välkommen till oss – oavsett vad du behöver hjälp med!

IT-guider i Örebro med dator och smartphones

Alla är vinnare

IT-guide är en satsning för att öka den digitala delaktigheten men också ett integrationsprojekt. Vi IT-guider är kunniga ungdomar med många olika bakgrunder. Gemensamt för oss alla är att vi gillar att hjälpa till och är bra på IT. Vi vill bli bättre på att prata svenska och är nyfikna på att lära oss mer om Örebro, Närke och Sverige.[/fusion_text]

IT-guide tillsammans med en senior på Örebro bibliotek

Möten mellan generationer

80% av våra besökare är seniorer och det tycker vi är jätteroligt! De flesta seniorer är nyfikna, men många behöver lite hjälp för att komma igång. Och det är det vi är bäst på. Vår inställning är att ingen är för gammal för att lära sig. Du är varmt välkommen oavsett om du är 25, 67 eller 99!

Logotyp Karlskoga kommun logga

I samarbete med Örebro Kommun

IT-Guide i Örebro drivs av den ideella föreningen Enter Sweden genom ett avtal med Örebro Kommun. Vi finns på olika träffpunkter i Örebro. IT-Guiderna går till vardags på gymnasiet och språkintroduktionsprogram i Örebro. För Örebro kommun är både digital delaktighet för äldre och integration prioriterade områden. Därför kan vi erbjuda kostnadsfria internetkaféer för alla besökare i nära samarbete med Vård och omsorgsförvaltningen Kultur för seniorer.

Kontakta IT-guide i Örebro

Har du frågor? Kontakta oss på 0768-640 408 eller 0768-640 414

Teamledare Örebro Morteza Akbari

kontakt@it-guide.se