OBS! Vi har nu tillfälligt stängt Internetkafé pga Corona.

Lär dig mer om internet, datorer, smartphone och surfplattor i Arvika – kostnadsfritt!

Till oss IT-Guider i Arvika kan du komma för att få hjälp med att komma igång med dator, surfplatta och mobil på kostnadsfria internetkaféer. Internetbanken, facebook, skapa mejladress, säkerhet. Vi introducerar dig gärna till det mesta i den digitala världen.

Välkommen till oss – oavsett vad du behöver hjälp med!

Ladda ner affisch
Ladda ner tema affisch
Tipsa vännerna

Här finns vi i Arvika

Alla är vinnare

IT-Guide är en satsning för att öka den digitala delaktigheten men också ett integrationsprojekt. Vi IT-Guider är kunniga ungdomar med många olika bakgrunder. Gemensamt för oss alla är att vi gillar att hjälpa till och är bra på IT. Vi vill bli bättre på att prata svenska och är nyfikna på att lära oss mer om Arvika.

Möten mellan generationer

80% av våra besökare är seniorer och det tycker vi är jätteroligt! De flesta seniorer är nyfikna, men många behöver lite hjälp för att komma igång. Och det är det vi är bäst på. Vår inställning är att ingen är för gammal för att lära sig. Du är varmt välkommen oavsett om du är 25, 67 eller 99!

I samarbete med Arvika kommun och Växtlust Värmland Leader

IT-Guide i Arvika drivs av den ideella föreningen Enter Sweden tillsammans med Arvika Kommun.

Vi finns på mötesplats Arvika biblioteket. IT-Guiderna går till vardags på gymnasiet och språkintroduktionsprogrammet i Arvika. För Arvika Kommun är både digital delaktighet och integration prioriterade områden. Tack vare stöd från Växtlust Värmland Leader i Arvika kan vi erbjuda kostnadsfria internetkaféer för alla besökare.

Kontakta IT-Guide i Arvika

Har du frågor?

Kontakta oss på 072-921 05 93

Teamledare Arvika är Morteza Akbari

kontakt@it-guide.se