Vi blir fler och fler hos IT-Guide. Vi har två nya medarbetare på kontoret. Ny ekonom är Viktor Domberg. Han har precis kommit tillbaks till Sverige efter en en examen MBA vid Husson University, Master Business Administration.

Nu finns också Bismillah Zahedi på plats och han kommer att vara teamledare för våra nya kommuner; Linköping, Trollhättan, Leksand och Östersund. Sedan tidigare är Morteza Akbari koordinator och har ansvar för alla teamledare runt om i Sverige. I varje kommun har vi också handledare som är ett stöd för teamledarna. Det är en möjlighet för fler ungdomar att pröva på att vara ledare och ta mer ansvar. Den 3 november kommer vi ha ett nationell möte med våra ledare, eftersom det finns ett stort intresse att mötas, dela erfarenheter och skapa nya relationer.

Här i Vita huset vid Slottsbron i Örebro har vi vårt huvudkontor. Välkommen att titta förbi när du är i stan